Тренінг по написанню статей до Вікіпедії

У конференц-залі Чернівецького торговельно-економічного інституту КНТЕУ (Центральна площа, 7) відбудеться тренінг-семінар на тему: “Українська Вікіпедія: Як долучитися до спільної справи?”. Захід проводитиме тренер, член Правління громадської організації “Вікімедіа Україна” Андрій Бондаренко. Програма тренінгу передбачає можливість ознайомитись із:

1. Теоретичними основами роботи з Українською Вікіпедією.
2. Практичним прикладом створення статті у Вікіпедії в режимі реального часу.

До участі у заході запрошуються студенти, аспіранти, викладачі, науковці і просто небайдужі чернівчани. Для гарантованої участі у заході просимо заповнити реєстраційну анкету — goo.gl/7dtoL. За додатковою інформацією звертайтесь до Григорія Сорочана, викладача кафедри економічної кібернетики та інформаційних систем ЧТЕІ КНТЕУ за телефоном — нуль636286772 або електронною поштою g.sorochan(фе)gmail.com (прохання вказувати тему листа WIKI).

Довідка. “Вікімедіа Україна” — громадська організація, створена в Києві 31 травня 2009 року. 3 липня 2009 року «Вікімедіа Україна» офіційно визнана «Фондом Вікімедіа» як регіональний відділ. Зареєстрована Дарницьким районним управлінням юстиції в м. Києві 13 липня 2009 року.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте