Вища Політична Школа 2013

Центр політичних студій та аналітики оголошує черговий набір до Вищої Політичної Школи Молодих Лідерів 2013. До участі в Школі запрошуються молоді активісти – представники громадських організацій, органів студентського самоврядування, політично активна молодь тощо. Мета проекту – навчання політично активної молоді у сфері відповідального лідерства. Головний акцент в ході навчання – ціннісні аспекти, якісна політична освіта, що включає розуміння ідеологій, природи політики та лідерства, нових сучасних концепцій щодо розвитку держави і соціуму. Завдання школи – виховання нової якісної еліти шляхом поширення найсучасніших знань та навичок, базованих на новітніх технологіях.

В рамках навчання відбудеться серія триденних семінарів для 2 фіксованих груп у різних регіонах України. В програмі навчання: державний устрій України та інших держав, виборчі системи, місцеве самоврядування, політичні ідеології, основи геополітики та політології, енергоефективність. До участі запрошуються кандидати від 19 до 28 років, які:

1. Мають досвід роботи у суспільно-політичному або громадському русі;
2. Займають активну життєву позицію;
3. Прагнуть отримати нові знання у сфері суспільно-політичних дисциплін.

Для участі у конкурсі необхідно:

1. Заповнити АНКЕТУ учасника (додаємо до даного запрошення), з обов’язково заповненими усіма графами.
2. Надіслати Резюме (шаблон додаємо до даного запрошення) з фото.
3. Надіслати рекомендацію на фірмовому бланку з печаткою від керівника організації, що рекомендує Вас до участі у проекті.
4. Проаналізуйте текст, що міститься в доданому файлі – уривок з твору Олдоса Хакслі “Прекрасний новий світ”. Базуючись на даному уривку, напишіть есе на тему «Людина і суспільство. Свобода як право Бути» (300-500 слів).

Повний пакет документів відсилайте до 5 лютого 2013 року включно на електронну адресу vps@cpsa.org.ua. Навчання в Школі здійснюється за підтримки Представництва Фонду Конрада Аденауера в Україні, Інституту Роберта Шумана (Будапешт), Благодійного Фонду «Богдана Гаврилишина». Додаткова інформація у координатора Всеукраїнського проекту “Вища політична школа – 2013” Ольги Будник, за тел.: 097-401-73-76, 050-735-46-35, за електронною адресою – vps@cpsa.org.ua.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте