Потяг - для людей

Вдруге ДТГО «Львівська залізниця» хоче відрізати залізничний зв'язок частини Волині зі Львовом, Івано-Франківськом та Чернівцями. Так, у новому розкладі, який вступить у дію 26 травня, відсутні три прямі потяги до вищеназваних міст. Це потяги: № 667/668 «Ковель-Чернівці», № 801Л/802Л «Ківерці-Львів» (так званий рейковий автобус), № 6379/6380 «Ківерці-Підзамче». Так, велика частина волинян не матиме змоги дістатися до цих міст прямим залізничним транспортом.

Ви можете:

1) Доєднатися до збору підписів. Приходити і підписуватися на Театральний майдан (м. Луцьк) о 13:00 та головний залізничний вокзал Луцька о 18:00 кожного дня, починаючи з 18 травня і до 26 травня.

2) Писати особисті звернення до начальника «Львівської залізниці» Богдана Піха. Чим більше персональних звернень, тим більша ймовірність, що потяги не будуть скасовувати. Текст звернення можна отримати від людини, яка дала Вам цей лист або ж в Інтернеті за посиланням.

3) Розповідати усім знайомим про цю проблему і робити інформаційний резонанс.

По закінченню збору підписів відбудеться акція у неділю, 26 травня, о 19:00 на залізничному вокзалі Луцька під назвою «Прощання з останнім потягом до Львова!» Разом ми зможемо відновити потяги! Більш детально за посиланням.

1 коментар

Святослав Вишинський
«Покращення» в дії. Незабаром ліквідують усі пасажирські перевезення, крім «Hyundai» для вищого чиновництва і депутатів. Залишаться тільки «товарняки».

P.S. Чи відреагують чернівецькі депутати — міської, обласної рад, представники Буковини у Верховній Раді, місцеві громадські організації?
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте