Екологічний ярмарок

Екоклуб чернівецької обласної громадської організації “Захист” 29 червня з 13:00 до 18:00 в центральній частині Соборної площі проводитиме екологічний ярмарок.

“Сьогодні в світі постійно загострюються екологічні проблеми. Крім забруднень від викидів в атмосферу шкідливих речовин, існують на перший погляд непомітні, але не менш небезпечні проблеми: щоденне небережливе ставлення до ресурсів, збільшення кількості сміття, сміттєзвалищ. Для зміни відношення людей до природи ми бачимо необхідність проводити роз'яснювальну роботу серед мешканців, виховувати молоде покоління. Один із таких заходів започатковує і наша організація — відкриття фрімаркету в Чернівцях. У Європі фрімаркети — місця, куди можна принести непотрібні речі і забрати потрібні — існують вже багато років. Це не гуманітарна допомога, а нова філософія ставлення до життя”.

Протягом заходу чернівчани можуть приносити будь-які речі, які вже їм не потрібні, а також — взяти щось цікаве собі. До таких речей відносяться одяг, книги, посуд, іграшки, вироби ручної роботи та будь-які інші матеріальні предмети. Девіз заходу: “Принось, що хочеш, бери, що треба!” Залишок речей по закінченню ярмарку будуть передані на благодійні цілі. Також відбуватиметься збір використаних батарейок та майстер-класи з еко-тематики.

Контактні дані: Тетяна Демидко — +38 (067) 176 89 56, e-mail — tdemidko@gmail.com.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте