Theodor Bastard. Вперше у Львовi

20 серпня 2013 о 20:00 у «Львiвській копальні кави» єдині у своєму роді представники російського напрямку «world music» THEODOR BASTARD дадуть сольний концерт в рамках літнього європейського туру.

THEODOR BASTARD вигадують і виконують музику на стику жанрів world music, психоделіки та тріп-хопу. Однією з самий характерних особливостей групи можна назвати — бездоганне саунд-продюсування Федора Сволота і, звичайно, унікальний голос вокалістки Яни Веви. Зараз THEODOR BASTARD — це яскравий самобутній сплав етнічної музики світу з сучасним саундом. Альбоми групи офіційно видані в п'яти країнах світу. Музиканти дали більше 400 концертів, як у Росії, так і в Європі. Група виступала на великих європейських фестивалях — Fusion, WGT, Menuo Juodaragis та інших. Співпрацювала з багатьма цікавими артистами від Мартіна Аткінса з PigFace, Пітера Крістоферсона (Coil) і до Стефана Хетріха (Darkseed, Betray My Secrets) — у його проекті SHIVA IN EXILE вокалістка групи Яна Вева заспівала всі основні вокальні партії. Так само в числі нових колаборацій THEODOR BASTARD — робота з легендарними Fun-Da-Mental, які для нового альбому групи записали кілька пісень і робота з унікальним французьким співаком африканського походження — Жульєном Якобом, що виконав вокальні партії в двох нових композиціях колективу.

THEODOR BASTARD — це шість музикантів, що перетворюють свої концерти в магічне дійство, яке відсилає слухача, як до східної музичної традиції, так і балканському і російській фолку. Музиканти використовують численні електронні пристрої та етнічну перкусію — дарбука, Ашик, конгас, Джамбо, дафи і навіть такі мало поєднуються інструменти як віолнчель, діджеріду, saz і гуслі. Як відзначають глядачі, у групи не буває схожих і прохідних концертів. Це завжди особливе дійство, містичний ритуал і спільне пізнання багатовікових культур.

THEODOR BASTARD (world/ethno/tribal/trip-hop)
КОНЦЕРТ У ЛЬВОВІ В РАМКАХ РІЧНОГО ЄВРОПЕЙСЬКОГО ТУРУ
Вперше у Львовi!

Львівська копальня кави (площа Ринок, 10).
Вхiд: 30 грн. (з 1 серпня в клубi), у день концерту — 50 грн.
Деталі за номером: 067-67-06-106

3 коментарі

Святослав Вишинський
Один із найцікавіших сучасних російських проектів. Деякі давні відео-кліпи:



Святослав Вишинський
Та оновлене звучання гурту:

Святослав Вишинський
Композиція «Пустота» — другий «біс» під час виступу у Львівській копальні кави 20 червня:

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте