Збір коштів на кровоспинні засоби для українських військових

Оголошення Української стрілецької асоціації від 7 травня 2014:

Друзі, наші бойові частини потребують медичної підтримки! Повідомляє наш підшефний підрозділ: є велика потреба в моментальних кровоспинних засобах типу CELOX. На сході чимало поранених військових (в тому числі, в нашому підрозділі), з медичною евакуацією значні проблеми. Хлопці самі скинулися та купили собі комплект CELOX-у. Для розуміння – один бинт коштує приблизно 70 у.о., а зарплатні в них конкретно маленькі.

УСА терміново збирає кошти на комплекти CELOX (порошок, абсорбуюча губка, бинт, аплікатор, шприц з гранулами). Придбані комплекти будуть передані в підрозділи, що зараз беруть участь у бойових діях на Сході. Окремо звертаємося до дистрибуторів та продавців CELOX-у: відгукніться, поспілкуємось по наявності та цінах. Можливо, зможете зробити знижку.

Гроші збираються на картку Приватбанку № 5168 7553 8511 1295, яка належить заступнику виконавчого директора УСА Дмитру Бушуєву. Зі вже зібраних на сьогодні коштів закуплені вологозахисні костюми AMEBA Mk-2 на суму 14 527,5 грн. (звіт за кілька днів, коли отримаємо самі костюми з магазину). Кошти, що будуть надходити зараз, за умовчанням підуть на CELOX. Якщо Ви бажаєте фінансувати конкретно придбання амуніції – зробіть відповідний коментар в призначенні платежу. Всі питання – в лічку на фб-сторінці УСА.

Просимо репосту.


0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте